Portal Dribling.info u današnjem listiću dana prognozira ishode tri utakmice:

SPEZIA – PISA (pobjeda domaćina)

Spezia ima veliku priliku da s ove godine plasira u Seriju A. Trenutno su 3. i drugoplasirani Crotone joj bježi samo bod (dva prvoplasirana tima idu izravno u Seriju A).

Spezia posljednjih 5 susreta na domaćem terenu upisuje pobjede, dok Pisa nije u gostima slavila posljednje tri utakmice.

CRYSTAL PALACE – BURNLEY (manje od 2,5 gola)

Ovo je susret dva tima koja imaju isto bodova u prvenstvu i nalaze se u sredini ljestvice. Od posljednjih 6 međusobnih susreta, u njih 5 je bilo manje od 2,5 gola. Crystal Palace je uspješniji u međusobnim susretima, ali i ako budu slavili, neće to uraditi s velikim brojem golova.

REAL ZARAGOZA – HUESCA (više od 2,5 gola)

Zaragoza u posljednje vrijeme igra u promjenjivoj formi. Izgubili su nekoliko na papiru laganih susreta te su došli u situaciju da strepe za odlazak u Primeru. Trenutno su 2. i bježe Almeriji 4 boda. Huesca za Zaragozom zaostaje 6 bodova.

Za obje momčadi pobjeda može dosta toga donijeti te vjerujemo kako ćemo gledati napadački nogomet. U 5 od posljednjih 7 utakmica u kojima je igrala Zaragoza bilo je više od 2,5 golova. A u 7 od zadnjih 9 Zaragozinih utakmica oba tima su davala gol.

KOMENTIRAJTE NAŠU PROGNOZU I PODIJELITE SVOJE MIŠLJENJE O PAROVIMA KOJE SMO NAVELI

KOMENTIRAJTE

Molimo napišite vaš komentar!
Molimo upišite vaše ime ovdje