Portal Dribling.info u današnjem listiću dana prognozira ishode tri utakmice:

SEVILLA – REAL VALLADOLID (pobjeda domaćina u oba poluvremena)

Već 6 utakmica ova dva kluba, Sevilla ne zna za poraz, a u posljednja 4 je slavila. Sevilla se i trenutno nalazi u dobroj formi jer već 10 utakmica ne znaju za poraz. U posljednjih 5 međusobnih susreta Andalužani su prvi zabili pogodak, a smatramo kako će i večeras biti tako, i to u prvom poluvremenu.

BELENENSES – SPORTING (oba daju gol, pobjeda gosta)

4 od posljednjih 5 međusobnih susreta oba tima su davala gol. Nije neka mudrost kako je Sporting favorit, a doda li se tome da bi ovom pobjedom gotovo zabetonirali Europu, šanse da će pobijediti još više rastu. Čak 19 posljednjih međusobnih utakmica Belenenses je primio pogodak od Sportinga. No, u zadnje vrijeme, točnije u posljednje 3 utakmice Belenenses je dolazio do gola.

BESIKTAS – KONYASPOR (pobjeda domaćina i + 3,5 golova)

U ovoj utakmici očekujemo otvoren napadački nogomet jer obje momčadi imaju imperativ pobjede. Besiktas su prijeko potrebni bodovi da se dokopa Europe, dok je Konyaspor u borbi za opstanak.

Doda li se tome kako je 7 od 9 posljednjih međusobnih susreta bilo golova s obje strane te činjenica da je Bešiktaš u 5 od posljednjih 6 svojih utakmica igrao ‘oba daju gol’, ovo se čini kao zicer dana.

KOMENTIRAJTE NAŠU PROGNOZU I PODIJELITE SVOJE MIŠLJENJE O PAROVIMA KOJE SMO NAVELI

KOMENTIRAJTE

Molimo napišite vaš komentar!
Molimo upišite vaše ime ovdje