Portal Dribling.info u današnjem listiću dana prognozira ishode tri utakmice:

BOKELJ – TITOGRAD (pobjeda domaćina ili remi)

Bokelj je u prvom susretu slavio na gostovanju kod Titograda s 1:0 i tako napravio veliki korak prema plasmanu u Prvu ligu. U redovima domaćina svjesni su kako je Titograd i dalje favorit, ali su uvjereni kako mogu ostvariti iznenađenje. Gosti u revanšu ne mogu računati na Ermina Alića koji je isključen u prvoj utakmici. U ekipu Bokelja vraća se Igor Poček. Naša prognoza u ovom susretu je pobjeda domaćina ili neodlučeno.

VIBORG – VENDSYSELL (pobjeda domaćina)

Drugoplasirani Viborg želi dobar niz rezultata nastaviti i u susretu s Vendysellom koji se nalazi na šestom mjestu. Gosti su dva posljednja susreta napustili pognute glave, a Viborg je pet utakmica ne zna za poraz. Kada je u pitanju pet posljednjih međusobni susreta Viborg je ostvario dvije pobjede, jednom je slavio Vendsysell, uz dva remija. Naša prognoza u ovom susretu je pobjeda domaćina.

WBA – FULHAM (pobjeda domaćina)

Tri kola prije kraja Championshipa ekipa WBA drži drugo mjesto koje direktno vodi u Premiership. Fulham je na četvrtom mjestu sa pet bodova manje od svog protivnika. Obje ekipe ne znaju za poraz četiri poslednje utakmice u kojima je Fulham ostvario maksimalan učinak, a momčad Slavena Bilića osvojila deset bodova. Prvi međusobni susret u ovoj sezoni završen je rezultatom 1:1, a treba reći kako WBA nije slavio u posljednjih osam duela s Fulhamom. Unatoč tradiciji vjerujemo u kvalitetu WBA i današnju pobjedu. Naša prognoza je pobjeda domaćina u ovom susretu.

KOMENTIRAJTE

Molimo napišite vaš komentar!
Molimo upišite vaše ime ovdje